Rochelle van Belle

Rochelle2.jpg

Met veel plezier stel ik mij als werknemer van Enwestdijk aan u voor. Mijn naam is Rochelle van Belle, geboren in het jaar 1989 en woonachtig te Rolde.

Sinds mei 2014 heb ik het genoegen om met Renate samen te werken aan regionale en landelijke arbeidsmarktvraagstukken op het snijvlak publiek-privaat.

Het samenbrengen van verschillende partijen, het zoeken naar verbinding tussen personen en belangen, maar bovenal het activeren en aanjagen van processen is hetgeen waar Renate en ik ons hard voor maken.

Coördinatiepunt Social Return Fryslân

Sinds 1 januari 2015 zijn wij in samenwerking met de arbeidsmarktregio Fryslân en Provincie Fryslân aangesteld om het coördinatiepunt Social Return Fryslân op te zetten en in uitvoer te brengen. Als projectcoördinator ben ik betrokken bij het vormgeven van de Friese eis, het verbinden van betrokkenen en het in uitvoer brengen van de match van kandidaat en opdrachtnemer (marktpartijen), gefaciliteerd door de sociale diensten. Het coördinatiepunt Social Return fungeert tevens als kennisknooppunt m.b.t. Social Return voor de arbeidsmarktregio Fryslân en daarbuiten.

LEES MEER

Talent Motivatie Analyse

Niet alleen richten wij ons in het werk op arbeidsmarktvraagstukken. Het versterken van de arbeidsmarkpositie geldt niet alleen voor de arbeidsmarktregio of voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze vraagstukken zijn ook van toepassing op organisaties of individuen. Aan de hand van de TMA (Talent Motivatie Analyse) methode houden wij ons bezig met organisatievraagstukken zoals het optimaliseren van de match tussen talenten en kwaliteiten van individuele medewerkers of teams versus de potentie, kwaliteit en resultaat van een onderneming.

Een spreuk die mij inspireert in mijn werk: “Wees de verandering die je wilt zien in de wereld”. Samenwerken met Renate en mij betekent resultaatgericht werken, korte lijnen, kwaliteit en actie, op een manier die bij u en de context past. Wij staan voortdurend in verbinding met betrokkenen en voeren ons werk met veel enthousiasme en energie uit. Met grote nieuwsgierigheid en enthousiasme kom ik graag met u in contact.   

Met vriendelijke groet,

Rochelle van Belle

Neem contact op

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten