Enwestdijk brengt inspiratiekaart uit 'Out of the box' met Social Return

8 november 2018

Aanbestedende diensten vinden het belangrijk zaken te doen met partijen die zich sociaal inzetten voor de maatschappij, Social Return. Belangrijkste doel is om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen voor mensen die nu aan de zijlijn staan.

Directe werkervaring is het ultieme doel, maar er is meer mogelijk om voor deze mensen het verschil te maken! Deze inspiratiekaart helpt om tot passende en betekenisvolle acties te komen!

De inspiratiekaart die Enwestdijk uitbrengt is bedoeld om het gesprek op gang te brengen. Welke acties helpen de doelgroep echt verder? Wij zijn ervan overtuigd dat u met elkaar tot mooie, passende ideeën komt die voor mensen het verschil gaan maken.

Laat u inspireren, denk in mogelijkheden en leg uw ideeën voor aan de opdrachtgever. De opdrachtgever zal de ideeën goed moeten bevinden om de actie ook voor Social Return te laten waarderen.

Deze ideeën zijn tot stand gekomen met behulp van Brain Fuel.

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten