De Normaalste Zaak on Tour

17 oktober 2019

De eerste sessie van DNZ On Tour zit erop! We kijken terug op een energieke middag die geheel in het teken stond van samenwerking rondom een inclusieve arbeidsmarkt. Werkgevers en publieke inclusie-partners uit regio Zwolle en omliggende arbeidsmarktregio’s kwamen bijeen om samen de schouders te zetten onder een inclusieve arbeidsmarkt.

Ruim 80 belangstellenden gaven acte de présence bij de aftrap van ‘DNZ on tour’, 24 september bij IMpact in Kampen. Vertegenwoordigers van private en publieke inclusiepartners in de regio Zwolle en omliggende arbeidsmarktregio’s kwamen bijeen om elkaar, aan de hand van een gevarieerd programma, (beter) te leren kennen en afspraken te maken. Workshops over o.a. stapelbanen, open hiring en employer branding werden goed bezocht. Bij ‘Cross the line’ werd letterlijk over grenzen heen gestapt. En tijdens de ‘Speedmeet’ kwamen interessante combi’s tot stand.

Werkgeversservicepunt Regio Zwolle werd o.a. vertegenwoordigd door het voltallige team in Kampen en de plannenmakers van Team ‘Banenafspraak’. Renate Westdijk is chef de mission van WSP Regio Zwolle en vertelt tijdens deze bijeenkomst over de voortgang over Matchen op Werk.

Fotocredits: Jan Buteijn

 

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten