Social Impact Day 2020 is coming!

22 oktober 2019

Sta jij te popelen om ook zo'n evenenement te organiseren dat volledig in het teken staat van sociaal ondernemerschap? Neem dan contact op, we dragen het stokje graag over aan een verse crew!

Aan deze oproep heeft Enwestdijk gehoor gegeven. Op 12 maart 2020 organiseert Enwestdijk samen met andere partners de Social Impact Day Noord 2020 in Leeuwarden. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. 

Social Impact Day Noord helpt ondernemen met maatschappelijke impact te versnellen met inspirerende best practices, concrete verbindingen en de uitwisseling van nieuwe ideeën door de koplopers van het Noorden. Tijdens de succesvolle edities in 2016, 2017 en 2018 spraken klinkende keynotes over hoe maatschappelijke impact uitstekend samengaat met economisch succes. Meer informatie vindt u op de website

Voor dit event zijn wij op zoek naar partners. Meer weten, neem dan contact met ons op via 06 21 55 80 55 of mail

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten