Participatieverhaal halen

25 oktober 2019

Dit boek zit vol verhalen over meedoen, samenwerken, burgerkracht en participatie. Of het nu gaat over mee kunnen doen op de arbeidsmarkt of het samen realiseren van wensen in de eigen leefomgeving, als het gaat om inwoners betrekken bij veranderingen in hun leefomgeving of organisaties die een maatschappelijk vraagstuk samen met de doelgroep, dan vind je een grote variatie van deze onderwerpen terug in dit boek. Mooie verhalen en prikkelende visies met betekenis. Stuk voor stuk gaat het over inspiratie, innovatie en impact.

Renate Westdijk heeft één van de verhalen mogen schrijven en daar zijn we best trots op. Zij neemt u mee in één van haar vergezichten; Fryslân als blauwe zone van Nederland gekoppeld aan sociaal innoveren, ontwikkelen en uitdagen.

"Friezen zijn het minst welvarend en toch het meest gelukkig . Een prachtig startpunt om van Fryslân een Blauwe Zone te maken. Het mooie is: daarvoor hoeven we helemaal niet zoveel te doen. We zijn namelijk al heel ver. Het enige waar het in onze provincie aan ontbreekt, is uitdaging. Om ons voortdurend te kunnen blijven ontwikkelen is het echt belangrijk dat we elkaar blijvend uitdagen. En ik heb het dan over ontwikkeling op elk mogelijk gebied: in de privésfeer, op school en in het werk. Daar moeten we onze pijlen op richten! "

Het boek is de bestellen via bij Het Boekenschap. Klik hier!

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten