Knokken met je hart

14 oktober 2019

Knokken met je Hart biedt mensen zonder boksachtergrond (Business boxers) een unieke kans. Ervaar de bijzondere wereld van het boksen, train in een veilige en aangename omgeving en doe dat ook nog eens om geld in te zamelen voor het goede doel. Knokken met je Hart maken deelnemers fitter en vitaler dan ooit tevoren. Ze worden sterker zowel mentaal als fysiek – weerbaarder, vallen af en krijgen zelfvertrouwen. De apotheose – het einddoel – is deelname aan een boksgala: met een echte wedstrijd, in een ring, met publiek, op een bijzondere locatie, in het hart van de Friese hoofdstad. Stichting Knokken met je Hart is een initiatief om sport te gebruiken om gezondheid in beeld te brengen bij beleidsmakers, managers en ondernemers, enz. Samen halen we geld op voor verschillende goede doelen die kinderen ondersteunen.

Trudie Timmerman gaat de ring in! Dat vinden wij zo gaaf, daarom sponsoren wij Trudie maar wat graag met de volgende motivatie: "Het enige dat klopt is je hart! Trudie gaat haar hart in hoog tempo laten kloppen in de ring op 13 december aanstaande om geld op te halen voor goede doelen waar kinderen centraal staan. Dan kan je niet anders dan je eigen hart te laten spreken en te doneren........."

 

Doneert u ook: Knokken met je hart

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten