GEANNULEERD: De avondcolleges zijn terug!

12 maart 2020

De Avondcolleges zijn terug! Dit jaar organiseert IMPACT NOORD er drie in Groningen, in samenwerking met de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en Thrive Institute. Op deze eerste avond klim je in de schoolbanken aan de Praediniussingel 59 (voormalig Natuurmuseum, nu Academie Minerva) om te luisteren naar Hans Stegeman, Head of investment analysis and economics bij Triodos Bank. Ben je een econoom, financieel adviseur, hou je je bezig met investeringen of business cases? Dan is dit een interessante lezing. Hans vertelt over hoe de macro-economie zal moeten transformeren om houdbaar te zijn en wat dit betekent voor bedrijven, consumenten en de manier waarop de naar geld kijken.

‘Verder monetair stimuleren heeft geen zin. Er valt namelijk niets te stimuleren. Daartoe moet er eerst iets zijn. En daar ligt een schone taak voor overheden. Grootscheeps investeren tegen een lage rente. En dan weet ik nog wel een zinnig projectje: biljoenen steken in een versnelde transitie naar een duurzaam energiesysteem. Dat is in ieder geval iets.’

Lees de hele column die Hans schreef voor RTLZ op 15 maart 2019.

De inleiding wordt verzorgd door Margreet Boersma, lector Duurzaam Financieel Management aan de Hanzehogeschool Groningen.

De avond wordt vakkundig begeleid door Renate Westdijk. KLIK HIER om u aan te melden!

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten