Samen uit de Corona-crisis

2 april 2020

Als samenwerkende partners in de Economic Board Regio Zwolle is de Brigade Regio Zwolle opgericht. Deze brigade informeert ondernemers, beantwoordt vragen en ondersteunt de ondernemer met raad en daad.

Vanuit verschillende geledingen zijn specialisten gerekruteerd met kennis van liquiditeitsvraagstukken, problemen op het gebied van productieverlies en continuïteit, overcapaciteit of onderbezetting en veiligheidsvraagstukken. Met kennis van zaken helpen de leden van de brigade ondernemers vooruit.

De Regio Zwolle Brigade doet haar werk in aanvulling op de diensten van alle bekende instanties die er al zijn. Gemeentes, werkgevers- en werknemersorganisaties, KvK, UWV en sociale diensten ondersteunen ondernemers vanuit hun taakgebied. Deze instanties zijn dus meestal het eerste aanspreekpunt. 

Enwestdijk is na besluitvorming door Economic Board betrokken bij de operationele in- en oprichting en stuurt in samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle de uitvoerende brigade aan. Renate Westdijk is sinds 1 janauri 2019 Chef de Mission van Werkgeversservicepunt Regio Zwolle

SAMEN UIT DE CORONA CRISIS

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten