Ook Samen Werken Voor Werk gaat in deze tijd onverminderd door!

17 april 2020

De alliantie Samen Werken voor Werk wordt gevormd door vier koepelorganisaties (ABU, Cedris, NRTO en OVAL) die actief zijn in het hart van de arbeidsmarkt. Samen hebben zij een landelijk en regionaal dekkend netwerk van duizenden dienstverleners op het gebied van arbeidsbemiddeling, inzetbaarheid, scholing en begeleiding van werkzoekenden. Zij kennen de regionale arbeidsmarkt en de behoeften van werkgevers en werkzoekenden.

Juist nu, in deze onzekerheid tijd, is het van belang om door te gaan met SAMEN WERKEN VOOR WERK. 

De alliantie vertegenwoordigt duizenden dienstverleners met een landelijk en regionaal dekkend netwerk. Samen hebben zij een compleet dienstenpakket dat per regio als maatwerk inzetbaar is voor werkgevers en werkzoekenden, afgestemd op de regionale vraagstukken.
De alliantie is aanjager van regionale samenwerkingsverbanden en faciliteert deze. Door het organiseren van inspiratiebijeenkomsten voor publieke en private specialisten, het verzamelen van succesvolle praktijkvoorbeelden en het organiseren van pilots om nieuwe oplossingen te creëren.

Rochelle van Belle van Enwestdijk mag onderdeel uitmaken van het prachtige projectteam van Samen Werken Voor Werk. 

Lees de nieuwsbrief van april 2020 via DEZE link met inspiratie!

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten