Terugblik avondcollege Yoni: ‘Vertel een authentiek verhaal’

28 oktober 2020

IMPACT Noord, de organisator van het avondcollege, versterkt het ecosysteem voor impactondernemers samen met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheden. Dit doen zij door het organiseren van activiteiten en events, maar ook door het vergroten van het netwerk en de zichtbaarheid in de markt en bij overheden. Impact Noord brengt kennis, expertise en ervaring van hun leden bij elkaar. Zo behartigen zij de belangen van de impactondernemer waar nodig.

Mariah groeide op met het kinderboek ‘Miss Rumphius’, waardoor ze zelf geïnspireerd wordt goede dingen te doen voor de wereld. Tot ze onderneemster wordt, studeert ze Ontwikkelingsbeleid, werkt ze bij NGO’s als Artsen zonder Grenzen, is ze social worker enyogadocent. Tot die tijd had ze nooit gedacht dat ze in het bedrijfsleven terecht zou komen.

she must do one more thing: You must do something to make the world more beautiful.

Als lid van Impact Noord heeft Renate Westdijk de avond gemodereerd. Met een prachtig compliment van de Keynote spreker Mariah Mansvelt Beck op Instragram. 

Lees verder op de site van Impact Noord

Meer over Yoni is te vinden op hun bedrijfswebsite.

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten