Social Impact Beloond

21 januari 2021

De Hanzehogeschool Groningen heeft, samen met sociale MKB-ondernemers, web-based applicaties voor social impact-meting ontwikkeld. Daarmee kan de ondernemer op eenvoudige wijze zijn impact aantonen, zowel effecten voor medewerkers als maatschappelijke kosten en baten. De tools bieden ook een handvat voor inkopers om social impact mee te nemen in hun besliscriteria.

Ook Enwestdijk heeft haar bijdrage geleverd als lid van de stuurgroep en Renate Westdijk zal spreken in workshop 4 namens VNO NCW MKB Noord over de bijdrage van de werkgeversorganisatie op dit belangrijke thema. 

Heb je interesse: bezoek ook het digitale congres op 28 januari 2021. Klik HIER voor het programma en je aanmelding. 

 

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten