Wat geven ondernemers aan | De uitkomst van de belactie

13 april 2021

Sinds maart 2020 kampt Nederland met de gevolgen van Covid-19, de sociale en economische gevolgen van dit virus zijn we de coronacrisis gaan noemen. In maart 2021 is de coronacrisis nog niet voorbij. Ondernemers zagen zich geconfronteerd met ongekende maatregelen en staan nog steeds voor grote uitdagingen. Aanleiding om begin 2021 een actie te starten die in het teken stond van aandacht geven, een luisterend oor bieden en meer bekendheid geven aan de onderdelen van de brede dienstverlening aan ondernemers in Regio Zwolle. Een actie onder ondernemers die een aanvraag deden voor NOW2.

VERSLAG_Belactie_Regio Zwolle.jpg

Fantastisch dat Enwestdijk vanuit de opdracht voor Werkgeverservicepunt Regio Zwolle deze belactie heeft mogen initiëren en leiden met de partners in de Regio Zwolle Brigade VNO-NCW Regio Zwolle (Paul Veld) en Kennispoort Regio Zwolle (Netty Wakker). Een actie die heeft geleid tot een vernieuwde ondernemersdienstverlening in een publiekprivate samenwerking. 

Lees het verslag door hier te klikken.

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten