Eén elektronische voorziening in Midden Gelderland | Impactanalyse

15 mei 2021

Gemeenten en UWV in Midden-Gelderland willen kandidaten die op zoek zijn naar werk, natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Belangrijk is dat de arbeidsmarkt binnen de regio transparant is. Dan kunnen werkzoekenden en werkgevers elkaar gemakkelijk vinden, met of zonder tussenkomst van het WerkgeversServicepunt Midden-Gelderland (WSP Midden-Gelderland). Het gaat erom dat elke werkzoekende goed in beeld is. Dit vraagt om duidelijke profielen van de kandidaten die in één elektronische voorziening zijn vastgelegd en ontsloten.

In een plezierige samenwerking met Gerlinde Scheper heeft Enwestdijk mogen bijdragen aan deze impact-analyse in Midden Gelderland.

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten