TERUGBLIK NAAR HET CIRCULAIR CAFÉ

13 oktober 2021

Succesvol Circulair Café op 12 oktober toont nut en noodzaak van circulair ondernemen. Circulair ondernemen beidt volop kansen voor het midden- en kleinbedrijf. Dat is de conclusie van het succesvolle Circulair Café dat vandaag op het Leerpark in Drachten werd gehouden. Voorzitter MKB Nederland Jacco Vonhof en gedeputeerde van provincie Fryslân Friso Douwstra waren te gast en spraken met meer dan 100 ondernemers over de belangrijke gezamenlijke missie om echt werk te maken van circulair ondernemen.

In opdracht van VNO NCW MKB Noord en Vereniging Circulair Friesland mocht ik tijdens het Circulair Café een tafel modereren. 

Meer lezen over deze bijeenkomst: 

Klik hier en hier 

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten