KONNECT is gestart!

21 november 2022

In het Noorden weten we van aanpakken. We hebben goede denkers en misschien nóg wel betere doeners: mensen die kennis opdoen, ontwikkelen en toepassen in de praktijk. Met meer dan 30 kennisinstellingen in Noord-Nederland — van mbo tot wo — zijn we dan ook gebaat bij een goede samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven.

IMG_2232.JPG

KONNECT wil deze samenwerking stimuleren. Ons doel is om mkb-bedrijven effectiever te laten samenwerken met kennis- en onderwijsinstellingen voor meer innovatie in de noordelijke regio. Zo bouwen we mee aan een sterk innovatie-ecosysteem.

Renate Westdijk is betrokken via de eerstelijns organisatie van Friesland, Ynbusiness, bij de experimenten als één van de werkpakketleiders. 

 

Terug naar overzicht

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten