Informatie

Renate Westdijk

Graag stel ik me aan u voor! Mijn naam is Renate Westdijk en ik ben van het bouwjaar 1971. Samen met mijn man Klaas en kinderen Annemoon & Boudewijn woon ik in één van de elf steden, Leeuwarden.

Ik ben in het noorden terecht gekomen vanwege mijn studie aan de Hotel Management School Leeuwarden. Na het grootste gedeelte van mijn werkzame leven voor diverse werkmaatschappijen van de Randstad Holding gewerkt te hebben en aansluitend AEGON, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik eind 2008 voor mezelf begonnen. Na heel wat koffie dates was mijn eerste opdracht bij UWV Werkbedrijf. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de publieke sector. 

Werkgevers | ‘Kandidaatfitte’ bedrijven

De opdrachten die wij aannemen zitten met name op het snijvlak van publiek en privaat. Op onze arbeidsmarkt staan nog steeds mensen buitenspel en daar geloven wij van Enwestdijk niet in. Iedereen heeft toegevoegde waarde en kan van toegevoegde waarde zijn! Vanuit dit perspectief vind ik sociaal werkgeverschap zo enorm belangrijk. Werkgevers moeten verleid en ondersteund worden. Dit vergroot de kansen van mensen buitenspel op werk. Mensen met bijzondere talenten kans op werk bieden en hun medewerkers kans op werkgeluk. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij. 

Ik ben zeer betrokken op de thema’s arbeidsmarkt, diversiteit & impact ondernemen. Zowel in mijn zakelijke opdrachten als maatschappelijke rollen bied ik hierin mijn toegevoegde waarde. Ik ben onder andere bestuurslid geweest van bestuur VNO NCW MKB Noord regio Fryslân tot juli 2022, lid van SER Noord Nederland namens MKB Noord tot januari 2020 en lid van Impact Noord. Mijn motto ‘Nee is geen optie, anders mag’ is de rode draad door mijn leven.

Dit motto hanteer ik bij iedere opdracht. Het heeft mij in 2012 de titel van ‘Best presterende ambtenaar’ opgeleverd (weliswaar ingehuurd). Onder het genot van een kop koffie maak ik graag kennis met u.

[] Nee is geen optie, anders mag

Maatschappelijke rollen

Enwestdijk en ik dragen ondernemerschap, onderwijs en andere maatschappelijke initiaiteven een warm hart toe. Daarom draag ik belangeloos bij aan oa de volgende organisaties in het middenveld:

  • Bestuurslid VNO NCW MKB Noord, regio Friesland tot juli 2022
  • Lid van SER Noord Nederland tot januari 2020
  • Diverse stuurgroepen en Raden van advies
  • Mentor bij EMS 
  • Lid van IMPACT Noord
Neem contact op

Infomatie

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Daar staat Enwestdijk voor

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Voorstellen

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Renate Westdijk

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Nieuws

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten