Enwestdijk trots sponsor van spektakelmusical ‘De Tocht’

Enwestdijk, uw partner in duurzame oplossingen voor de arbeidsmarkt, kondigt met trots haar sponsorschap aan voor de indrukwekkende spektakelmusical ‘De Tocht’. Als bedrijf willen wij de betovering van de Elfstedentocht delen met zoveel mogelijk mensen, omdat het een wezenlijk onderdeel is van onze Nederlandse identiteit.

“De Tocht der Tochten, het meest waardevolle Friese culturele erfgoed en het grootste sportieve evenement van Nederland, zijn de fundamenten van deze adembenemende musical,” zegt Renate Westdijk, de enthousiaste eigenaar Enwestdijk.

De musical belicht niet alleen de nostalgische aspecten van de Elfstedentocht, maar gaat ook de actuele uitdagingen van klimaatverandering en opwarming van de aarde niet uit de weg. Deze thema’s worden echter op een inspirerende manier verbonden met doorzettingsvermogen, collectieve oplossingen en een eigenzinnige, positieve instelling.

“Enwestdijk herkent zich sterk in deze kenmerken, omdat dit ook onze kernwaarden zijn. Daarom zijn wij met veel overtuiging sponsor van ‘De Tocht’,” voegt Renate toe.

Enwestdijk heeft specifiek gekozen voor het ‘Startschot’ arrangement, waarmee het bedrijf laat zien actief betrokken te zijn bij de start van dit bijzondere culturele evenement. Door deze samenwerking hoopt Enwestdijk een bijdrage te leveren aan het verspreiden van de positieve boodschap van ‘De Tocht’ en het belang van samenwerking bij het vinden van duurzame oplossingen.

Informatie

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Daar staat Enwestdijk voor

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Voorstellen

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Nieuws

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten