Het EMS-programma is een cadeautje

Mentoring is essentieel voor iedere ondernemer. Door het koppelen van een startende als ervaren ondernemer zorgt het EMS-programma voor een krachtige motor ter stimulering van innovatie en ondernemerschap.

EMS is een community van Friese ondernemers en executives met een sterk fundament.

Vanaf 2017 is Entrepreneur Mentoring Service een feit. Op dat moment lanceerde Innovatiepact Fryslân een programma dat zich focust op groepsmentoring. Dit programma kent een stevig fundament. De inhoud is gebaseerd op het mentoringprogramma van het MIT (Massachusetts Institute of Technology) uit Boston.

Het Venture Mentoring Program van MIT heeft in de afgelopen jaren haar effectiviteit bewezen in het  stimuleren van innovatie en ondernemerschap door het koppelen van zowel startende als ervaren ondernemers aan een team van vrijwillige mentoren met een flink trackrecord.

In het programma worden ondernemers ondersteund tijdens sessies met ervaren mentoren. Tijdens deze momenten worden de strategische stappen die nu en op lange termijn op de agenda staan, besproken. Entrepreneur Mentoring Service is zowel toegankelijk voor mkb’ers als kansrijke startups met een uitgesproken groeiambitie.

Informatie

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Daar staat Enwestdijk voor

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Voorstellen

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Nieuws

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten