Na drie jaar stopt Renate in de Regio Zwolle

Op 1 januari 2019 ben ik met open armen ontvangen in de arbeidsmarktregio Zwolle op het project Matchen op Werk. Chef de mission was de geweldige titel die voor mijn functie was bedacht.

Met een fantastisch team hebben we veel kunnen doen bij het Werkgeverservicepunt Regio Zwolle. Het resultaat; een mooie waardering van werkgevers in de klantgerichtheidsmonitor en een forse toename van nieuwe relaties. Kansen voor mensen die buitenspel staan!

Vanwege Corona moest er met grote spoed een crisispunt voor ondernemers worden ingericht. Met voor mij nieuwe partijen en mensen, samen om de digitale tafel verkennen en bouwen. Dat heeft in korte tijd geleid tot de Regio Zwolle Brigade. Met als uitsmijter de ondersteuning die wij mochten bieden aan het collegiaal tijdelijk doorlenen van ruim 100 horecamedewerkers. En (helaas) de brigade blijft nodig ook in 2022. Varianten van Corona maken dat we weer in een lockdown zitten en ondernemers in de getroffen sectoren het gewoon even niet meer weten ondanks hun bewonderenswaardige veerkracht.

Ik ben dankbaar dat ik aan beide clubs, WSP en Regio Zwolle Brigade, een bijdrage heb mogen leveren om de dienstverlening aan werkgevers te optimaliseren. Want ‘at the end’, daar ligt mijn hart bij werkgevers/ondernemers.

Maar aan alles komt een einde. Met veel energie en vol overgave heb ik me de afgelopen jaren ingezet voor de regio Zwolle. Eind oktober heb ik aangegeven te stoppen. Het was geen eenvoudig besluit, want je ben nooit klaar in de wereld waarin wij werken. Ik laat het in vertrouwen achter aan een professioneel en gedreven team.

Het is een leerzame, bijzondere en leuke tijd geweest! Ik wil jou bedanken voor de prettige samenwerking, het vertrouwen en de kansen die ik heb gekregen. Ik wens je alle goeds toe voor de toekomst zowel privé als zakelijk. In het nemen van afscheid ben ik niet zo goed. Dat doe ik dan ook niet in de wetenschap dat wegen ergens wel weer kruizen.

Een warme groet,
Renate

Informatie

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Daar staat Enwestdijk voor

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Voorstellen

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Nieuws

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten