Regionale samenwerking in schuldenproblematiek werkt!

Meijerink Incasso | Gerechtsdeurwaarders uit het Gelderse Wezep greep nét naast de winst in de eerste editie van de landelijke PROP-award, een nieuw initiatief van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

‘Door een goede samenwerking tussen de ketenpartners, organisaties en gemeenten kunnen we de schuldenproblematiek oplossen’, zegt Meijerink. Afgelopen jaar vond ze voor onder andere twee bedrijven in Regio Zwolle een oplossing waardoor de ontruiming van een horecaonderneming en de ontruiming van een kantoorpand zijn voorkomen. ‘De twee bedrijven heb ik in contact gebracht met de Regio Zwolle Brigade (RZB), een initiatief van Economic Board Regio Zwolle, MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Midden, regio Zwolle om ondernemers te helpen zich door de coronacrisis heen te slaan. Renate Westdijk en Paul Veld, beiden lid van de RZB, waren bij het dossier van de horecaondernemer betrokken en hebben zich ingezet voor een oplossing.

Klik hier voor het artikel

Informatie

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Daar staat Enwestdijk voor

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Voorstellen

arrow_left [#334] [] Created with Sketch. Nieuws

De diensten van Enwestdijk

Enwestdijk is een organisatie waar u terecht kunt met al uw arbeidsmarktvraagstukken. Daarnaast voeren wij projectmanagement uit.

Onze diensten